Књига утисака

Поштовани читаоци овде можете да нас похвалите, ако има за што.

Хвала вам на посети.

Поставићу овде један леп коментар са друге странице, да се не загуби.

Taca:

Meni Vas blog i svi tekstovi LECE dusu! Ako i nema komentara to je zato sto ostanemo bez reci..To Vam je bas najveci kompliment, teme su velike, duboke, pa cutimo i razmisljamo, `u srce slazemo` 🙂

https://poznajsebe.wordpress.com/2015/11/02/uvrediti-se-agresivna-reakcija/#comment-1089

26 thoughts on “Књига утисака

  1. Ана

    Хвала вам на овом сајту. Заиста много дивнх и јединствених текства каквих нема на другим сајтовима. Молим вас наставите са преданим радом јер нам пуно помажете.

    Свиђа ми се

  2. Sandra

    Danas sam prvi puta na ovom sajtu (prijateljica mi je poslala link) i već sam provela nekoliko sati ovde. Od naročite koristi mi je bio serijal tekstova na temu uvređenosti, uvreda. Pomogli su mi da još jedan kamenčić sa moga srca otpadne, kao i da shvatim i prihvatim da je opraštanje proces, a ne čin i da ima svoje etape. Bilo mi je lakše, pomoglo mi je da prihvatim svoju nemoč da oprostim, uprkos nameri da to učinim. Hvala vam mnogo na divnim i korisnim tekstovima. Nadam se da ćete nas još dugo i često obasipati ovako lekovitim sadržajem.
    Sve vas puno pozdravljam,
    Sandra

    Свиђа ми се

    1. Мург Аутор чланка

      Хвала на лепим речима. Као што видите мало људи дође да се захвали, иако би ми то значило. У Јеванђељу има прича где се само један од десеторице вратио да захвали…
      Данас сам размишљао овако: доста текстова говоре о том колико је важно изражавати осећања… Осећање захвалности (благодарности) би такође требали научити да изражавамо. То је битно и за нас саме, а и за ближње који ту захвалност очекују. Зар не?

      Свиђа се 1 person

      1. babeidede

        Dragi Murg,
        Sasvim sam uverena da u sebi osećate da ovo što radite je ono što vas „poziva“. Iako je suva činjenica da izražavanje zahvalnosti često ide teško, to svakako vas ne treba da pokoleba. A verujem da vam znači. U ovoj virtuelnoj komunikacija koja je svedena na otipkan tekst, samo na taj način može i da se iskaže – tako što se napiše. Ako posmatram stvarne odnose, onda je osim pukih reči koje ne moraju da budu samo puke, mada toga ima dosta, važnije svojim ponašanjem pokazati zahvalnost. Ne znam kako razmišljate i kakva iskustva imate, ali mislim da očekivanja od drugih često mogu da budu i skretanje na stranputicu, pa i izvor razočaranja, u zavisnosti od vrste odnosa.

        Свиђа се 1 person

        1. Мург Аутор чланка

          Хвала вам још једном на подршци. Повремено осећам да ово што радим има смисла, али након дужег ћутања читаоца почињем да сумњам. Обично се тада и појави неко као ви, са неколико речи :).

          Свиђа се 1 person

  3. Анонимни

    Благодарим на дивним текстовима….редовно читам и делим линк….мени пуно значи ваш рад и намера помоћи ближњима…то је пут самопомоћи. Радујем се текстовима о односима родитеља и одрасле потомке. Веома дуго вукла сам терет гриже савести и нисам могла разумети зашто моја деца, сада већ одрасла, не могу прихватити моју љубав. У текстовима које сте овде поставили почела сам да назирем где лежи мој проблем….то је велика ствар. Хвала вам од срца!

    Свиђа ми се

  4. Kristina

    Хвала вам пуно на корисним чланцима. Провела сам пуно времена на сајту читајући разне чланке, и почела сам боље да разумевам себе и своје проблеме. Надам се да ћете наставити да објављујете и даље. Срећно у даљем раду и свако добро!

    Свиђа се 1 person

  5. Драган Мирило

    Радујем се што сам пронашао овај сајт и имам могућност да читајући врло добре текстове познам себе и друге и исправим оно што не ваља код мене. Хвала аутору на великом труду да ове теме приближи читаоцима који нису едуковани у овој области.

    Свиђа ми се

  6. Снежана

    Хвала Вам на дивним текстовима! Многи су ми помогли да познам себе и да имам више разумевање за друге. Свако добор од Бога Вам желим и срећу у даљем раду!

    Свиђа ми се

  7. zvrk

    u veri sam vec duze od godinu dana, sama, bez crkve, samo Biblija, molitve i ja. Jedini cilj mi je kako se spremiti za porodicu, imam 20 godina i zelim sto pre postati majka i zelim da me Boziji zakoni spreme za to. Drago mi je sto sam ovde nasla neke knjige vezane za to sto me interesuje! Sve najbolje. Nek bude volja Bozija.

    Свиђа ми се

  8. Марта

    Нема тих речи којим бих могла изразити захвалност за Ваш труд, толико потребну помоћ свима нама, данашњем тешко оболелом човеку који не налази нигде излаза из зачараног круга па чак и верјућем помажете да се ишчупа из недоумица и замки у које врло лако свако може упасти у тешким ситуацијама. Бескрајно хвала и Господ да Вам плати за Ваше добро дело.

    Свиђа ми се

Оставите коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.